Frietkraam op locatie

Je hebt het vast zelf ook weleens ervaren. Je hebt een leuk feestje, je vermaakt je best maar voelt op een bepaald moment dat het stukje worst en kaas niet voldoende waren. Met andere woorden; je hebt honger. Met een frietkraam op locatie verhelp je dit probleem. Steeds meer organisaties zien dit in en boeken de mobiele frietkraam, die de gasten een patatje en andere snacks serveert. Voldoende om daarna nog even een paar uurtjes door te feesten.

Voor friet en andere lekkere snacks

Of het nou gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest of elke ander evenement. De frietkraam op locatie komt echt op elke locatie en biedt behalve friet ook de nodige andere snacks. Is er sprake van een klein feestje of een huwelijk, dan huur je de frietkraam op locatie in voor een vaste prijs en serveer je de gasten allerlei etenswaar waarvoor zij uiteraard niet hoeven te betalen. Is er sprake van een groter feest, dan biedt de frietkraam op locatie haar friet tegen de gangbare prijzen aan.

Alles is bespreekbaar

Trakteer al de bezoekers van je bruiloft op een zak friet en een snack naar keuze. Je kunt ook kiezen om elk van de gasten een eigen assortiment aan te bieden, ook wel een keer leuk. Bovendien ontstaan dan geen ruzies over de bitterballen en de kroketten, want die krijgt iedereen gewoon voortgezet. En zo kun je met de frietkraam op maat eigenlijk alle kanten op. Alles is bespreekbaar en je verrast je gasten zo op een heel leuke manier. Want die zijn bijzonder aangenaam verrast als ze de frietkraam zien.

Een extra ijsje voor de kinderen en iedereen een eigen assortiment

Een extra ijsje voor de kinderen? Ook dat is geen probleem, zoals ook het serveren van frisdrank eventueel een optie is. Een vaste prijs is er dus niet, die spreek je samen met de mensen van frietkraam op locatie af. De prijs is maatwerk. Naar gelang jouw wensen. Uiteraard vraag je voor deze gelegenheid om een puntzak in plaats van het plastic bakje en worden de snacks extra leuk opgediend.

Geen plastic bakje maar een puntzak

Geen feest is standaard en dus kunnen de snacks en de friet dat ook niet zijn. Met de specialist in friet en snacks spreek je alles van tevoren door. Dan staat helemaal niets een nog leuker en smaakvoller feest in de weg. Je weet dus wat je te doen staat.

Meer informatie over frietkraam op locatie vind je door hier te klikken!

Frietkraam op locatie

Je zou ook interesse kunnen hebben in

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *